Rådgivning, levering og montering

Gardiner og markiser

Lad os stå for rådgivning, opmåling og montage

Hos Dansk Gardinservice tilbyder vi rådgivning, opmåling og montage af gardiner, markiser, screens og pergolaer for vores samarbejdspartnere.

Med hjælp fra vores professionelle konsulenter vil du få den bedste vejledning til at vælge den rette løsning til dine behov. Vi vægter høj kvalitet og godt håndværk, og samarbejder kun med anerkendte producenter, som vi står fuldstændigt inde for.

Hvis du vælger at lade os montere dine gardiner eller markiser, vil vores egne montører stå for levering og montering. Vi garanterer en 100% korrekt montering og sørger naturligvis for at tage emballage mv. med os.

Vi gør arbejdet for dig

Du har mulighed for at tilkøbe vores professionelle monteringsservice, hvis du har bestilt gardiner fra en af vores samarbejdspartnere. Vores erfarne montører kommer hjem til dig med gardinerne og monterer dem. Og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os, inden vi kører igen.

Vores monteringsservice er landsdækkende, kun undtagen ikke-brofaste øer. Du kan booke vores service gennem vores samarbejdspartnere.

Læs mere om vores gardinservice

Drømmer du om at forlænge sommeren og livet i haven?

En markise eller en pergola kan være med til at skabe det perfekte uderum, så du kan nyde flere af de dejlige dage på din terrasse. Det er vigtigt kende mulighederne, så du får netop den løsning, der passer til dit hjem og dine drømme – mange år fremover. Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der dækker dine behov bedst, kan du booke et besøg hos en af vores samarbejdspartnere og få professionel rådgivning og opmåling fra en specialiseret konsulent.

Læs mere om markisemontering

Søg job hos Dansk Gardinservice

Vi har rygende travlt og søger løbende montører og rådgivere over hele landet.
Læs mere om karrieremulighederne hos Dansk Gardinservice her.