Om os

Hvem er Dansk Markiseservice?

Dansk Markiseservice er en landsdækkende virksomhed, der udfører rådgivning, montage og service af markiser, screens samt pergolaer for vores samarbejdspartnere. Vores montører er alle specialiserede og sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde – hver gang. Du kan derfor trygt overlade processen til os. Vi er en del af DECO GROUP koncernen, der er specialister i gardiner, solafskærmning og markiser. Vi kører service for en række anerkendte brands, som vi har stor tillid til, og det er igennem disse firmaer, du bestiller os til f.eks. at montere din markiseløsning.
 

Nøglen er tillid

Vi ved, at det kan være en tillidssag at åbne sit hjem for fremmede. Det er utroligt vigtigt, at du som kunde er 100% tryg ved situationen. Derfor vil du altid møde rolige, smilende og præsentable montører og konsulenter, og er der noget, du er i tvivl om, så spørger du bare.

 

100% garanti

Du skal selvfølgelig være tilfreds med det endelige resultat, inden vi kører igen. Skulle der mod forventning opstå komplikationer under monteringen, der ikke kan løses med det samme, aftaler vi et nyt tidspunkt for genbesøg. Vores montører medbringer naturligvis eget værktøj og sørger for at rydde op efter sig, når de kører. Det betyder blandt andet, at de tager alt den brugte emballage med sig igen. Emballagen sørger vi for at affaldssortere, så vi er sikre på, at det kommer det rigtige sted hen til enten genbrug eller afbrænding.

 

Corona forholdsregler

Er du i tvivl, om det lige for tiden er en god idé at booke et besøg af en konsulent eller montør, så kan du være ganske rolig. Vi overholder alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer.