Montage

Det er vigtigt, at løsningen er 100% korrekt monteret

Når du køber en markise, screen eller pergola kan du tilvælge professionel montering eller vælge at montere selv.

Professionel montering

Når du vælger professionel montering, får du 100% garanti for korrekt montering. Vores specialiserede montører kender til alle farer, faldgruber og regler omkring bygningsreglement, der er forbundet med montagen, og du kan derfor trygt læne dig tilbage, og glæde dig til hyggelige stunder på terrassen.

Uddannede montører

Det er altid yderst kompetente montører, der kommer ud til dig. Oftest vil der komme to personer, da markisen er mellem 4 og 6 meter lang. Vi medbringer selv alt værktøj og stiger til monteringen. Selve montage-kittet og evt. ekstrabeslag skal du dog sørge for at have indkøbt inden monteringen.

Monteringen er eksklusiv el-tilslutning. Vi sørger dog for at medbringe et prøvekabel, så vi kan indstille og teste at løsningen fungerer, som den skal.

Vi monterer både på mur og spær

Montering på mur:
Murmontering eller standardmontering, som det kaldes, er velegnet til større facader, gavle eller bygninger, hvor der er solidt murværk over vinduerne.

Montering på spær:
På de fleste almindelige typehuse skal markisen monteres på spærbeslag. Dette er for at sikre korrekt frihøjde, som i de fleste tilfælde betyder, at markisen placeres ude på udhænget ved tagrenden.

Gør-det-selv

Ønsker du selv at montere, er der en række omstændigheder, der skal undersøges først. Du skal blandt andet tage stilling til underlaget og udhænget. Du skal altid sikre dig, at underlaget er bæredygtigt (uanset om der skal monteres på murstensvæg eller trævæg) samt, at der er plads nok omkring løsningen til at sikre den korrekte hældning.

Har du inden køb bestilt en rådgivningsbus, hos en af vores samarbejdspartnere, vil konsulenten kunne hjælpe dig med at vælge det korrekte monteringssæt. Vi har desuden lavet en detaljeret bruger- og montagevejledning, der guider dig igennem processen. Det er dog en fysisk tung opgave, og vi anbefaler derfor altid, at man er min. to personer om opgaven.

Service

Det er vigtigt at huske på, at al service på markisen, ud over almindelig vedligeholdelse, altid skal udføres af en kvalificeret markisemontør, da der ellers er risiko for at reklamationsretten bortfalder.

Hvis du er i tvivl omkring selve montagen eller føler dig utryg, kommer vi gerne ud og hjælper dig, så du undgår unødvendig skade på dit hus såsom revnedannelser.