Karriere

Gør karriere som montør eller rådgiver

Går du og drømmer om et job, hvor du skal montere eller rådgive omkring markiser, pergolaer og screens? Så har vi måske jobbet til dig. Vi har rygende travlt og søger løbende nye medarbejdere over hele landet. Udover at have hænderne rigtig skruet godt på, er det vigtigste, at du har mod og lyst til en hverdag på vejene og ikke mindst nyder kontakten med vores kunder.

Ingen håndværkererfaring? 

Har du ikke håndværkererfaring, og er du i tvivl, om vi kan bruge sådan én som dig alligevel, så prøv at sende en ansøgning afsted! Det vigtigste er, at du har modet og lysten til at lære – det tæller nemlig højt hos os! 

Grundig træning

Som montør hos Dansk Markiseservice får du en grundig træning, og bliver taget under vingerne af en af vores erfarne montører. Når vedkommende vurderer, at du er klar til selv at køre ud og montere, og du har gennemgået de forskellige trin i vores træningsforløb, får du din egen bil og kan begynde at køre dine egne opgaver. Alle jobs får du via vores system på din tablet, hvor vores venlige onsite-support sidder og booker opgaver i dit område ind til dig.

Har vi vækket din interesse? Så send en uforpligtende ansøgning afsted. Vi vil vende tilbage til dig snarest med henblik på en samtale.

Du er også velkommen til at tage en kort snak med Lars Christensen, der har ansvaret for afdelingen.
Du kan fange Lars på telefon 209 10 209 eller på e-mail: job@decogroup.dk.